iPhone 5C

usb modem vodafone

Een USB modem van Vodafone.

De iPhone is al een decennium het meest gewilde toestel van de wereld. De iPhone 5C is het resultaat van jaren hard werken. De iPhone 5C is nieuw en anders dan de voorgaande modellen. De kleuren en de behuizing zijn uniek voor een iPhone en nog niet eerder vertoond. Met de iPhone 5C heeft Apple weer laten zien wat het kan en wat mogelijk is. Lees meer over de iPhone 5C op de iPhone 5C website.

Specificaties van de iPhone 5C
De iPhone 5C is heeft een 4 inch touchscreen, buitenkant van plastic en A6 processor. De processor is dezelfde als die van de iPhone 5. Er zijn vijf kleuren te krijgen: roze, geel, blauw, groen en wit. De iPhone is nog niet eerder verkrijgbaar geweest in de kleuren roze, geel, blauw en groen. Het touchscreen van de iPhone 5C heeft een resolutie van 1136 bij 640 pixels. iOS7 is gebruikt voor de iPhone 5C, net als bij de iPhone 5S. In de Appstore zijn een ongelofelijk groot aantal apps te krijgen die je kunt gebruiken om de mogelijkheden uit te breiden. Daarnaast is er de keuze tussen 16 en 32 GB ruimte voor data op de iPhone 5C.

De adviesprijs voor een iPhone 5C als los toestel is 599 euro. In combinatie met een iPhone abonnement is de iPhone 5C al verkrijgbaar vanaf gratis. De iPhone 5C met abonnement is gratis vanaf een maandbedrag van € 22,50.